Bart van mens   Even voorstellen

Personen- en familierecht

Sociale Zekerheid

Algemene praktijk

 

Als geboren Haarlemmer ben ik in 1984 naar Tilburg verhuisd om Journalistiek te gaan studeren. Ik werd voor die studie uitgeloot. Maar het beviel mij in Brabant zo ontzettend goed, dat ik ben gebleven en rechten ben gaan studeren.

Ik ben sinds 1991 advocaat, eerst in Eindhoven, daarna in Helmond en sinds juni 2001 in ‘s-Hertogenbosch. Ik heb altijd een algemene praktijk gevoerd. Veel ervaring heb ik opgedaan in het familierecht. De laatste jaren ben ik mij meer gaan toeleggen op het sociaal verzekeringsrecht zoals arbeidsongeschiktheidszaken en bijstandskwesties. Daarnaast specialiseer ik mij steeds meer in het jeugdrecht, zowel op strafrechtgebied alsook op civiel terrein. Bij dit laatste gaat het om zaken als ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Naast het werk ben ik, zoals dat heet, maatschappelijk actief, bijvoorbeeld bij het oprichten van een woonvoorziening voor ex-gedetineerden, voor tijdelijke opvang voor kinderen met problemen in de thuissituatie, met het ontwerp van een speelvoorziening in de wijk en het realiseren daarvan en zo loop ik voor meerdere goede doelen met een collectebus langs de deuren.

Het werk dat ik doe, zowel op kantoor als daarbuiten, is werken met en voor mensen, gericht op het oplossen en voorkomen van problemen. Iedere keer als dat lukt geeft mij dat weer veel voldoening.

 

e-mail: b.vanmens@vanderkruijsadvocaten.nl >

 

Vakgebieden

Familierecht >

Jeugdrecht >

Sociaal recht >

Strafrecht >

 

Ervaringen van klanten >

Stationsplein 3b,  5241 GN Rosmalen,  T (073) 627 07 60,  F (073) 612 23 21,  E info@vanderkruijsadvocaten.nl

Algemene voorwaarden

Van der Kruijs Advocaten © 2015. All Rights Reserved. Website by Heymans-Vanhove