Marcel Martens   Even voorstellen

Arbeidsrecht

Huurrecht

Personen- en familierecht

Algemene praktijk

 

In 1994 ben ik beëdigd als advocaat. Daarvoor ben ik ruim drieënhalfjaar werkzaam geweest als bedrijfsjurist voor een brancheorganisatie. Die werkervaring heb ik meegenomen naar de advocatuur. In mijn eerste jaren binnen de advocatuur heb ik weliswaar een algemene praktijk gevoerd maar ben mij daarna gaan toeleggen op het ondernemingsrecht met als aandachtsgebieden het arbeidsrecht en het insolventierecht.

De drukke advocatenpraktijk is naar mijn mening alleen te managen als er met regelmaat tijd is voor afleiding en andere zaken. Naast een fijn gezinsleven is er de uitdaging van de duurloop, de kunst van het paardrijden en als ik bij tijd en wijlen de ski’s mag onderbinden ben ik helemaal gelukkig.

Tot slot ben ik van mening dat je de kwaliteiten die je als advocaat bezit ook moet aanwenden voor het behartigen van (algemene) maatschappelijke belangen. Dit gaat weliswaar gepaard met het inleveren van vrije tijd, maar bestuursfuncties bij sportclubs, een scholengroep in het primair onderwijs en een jeugdtrefcentrum geven ook veel plezier en voldoening.

 

e-mail: m.martens@vanderkruijsadvocaten.nl >

 

Vakgebieden

Arbeidsrecht >

Huurrecht >

Ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht >

Ambtenarenrecht >

Belastingrecht >

 

Ervaringen van klanten >

Stationsplein 3b,  5241 GN Rosmalen,  T (073) 627 07 60,  F (073) 612 23 21,  E info@vanderkruijsadvocaten.nl

Algemene voorwaarden

Van der Kruijs Advocaten © 2015. All Rights Reserved. Website by Heymans-Vanhove